Hirdetés

Microsoft PlayIT Show - fantasztikus akciókkal vár a GameStar stand!

|

Ezúttal is lesz nálunk minden, mi szem-szájnak ingere: GameStar magazinok, pólók, dobozos játékok, GameStar relikviák, poszterek és persze rengeteg ajándék.

Hirdetés

Mint azt már bizonyára tudjátok, a holnapi PlayIT-re a BarCrafttal közösen építjük fel a BarNight Tavernát, ahol egész nap tucatnyi játék, cosplayer, na meg persze móka és kacagás várja a PlayIT megfáradt kalandorait. Mint minden kocsmában, a miénkben is a pulté lesz a főszerep. Bájitalokat ugyan nem mérnek, de ha valaki GameStar cuccokra szomjazik, annak mindenképp érdemes betérnie.

A legújabb GameStar magazinok mellett természetesen régi példányokat is viszünk magunkkal, így pótolhatjátok a hiányos gyűjteményt vagy lecsaphattok egy korábbi teljes játékra. Aki biztosra akar menni, az - kedvezményes áron - akár elő is fizethet a lapra.

Ezúttal is nálunk lesznek a legmenőbb GameStaros relikviák, így a tavaly bemutatott póló mellett az egyel korábbi, Fatality-s dizájra és a metálos tornazsákra is lecsaphattok. Ha csak egy menő kiegészítő hiányzik a ruhatáratokból, azon is tudunk segíteni néhány CS:GO-s karkötővel.

Ha ez így önmagában nem lenne elég, 2000 forint feletti vásárlás esetén egy kuponnal is megajándékozunk, amit a BarCraft 2-ben tudtok felhasználni. Tudjátok, ahol a Battleborn GameNight is lesz. Ha valaki ennél is többet költ, az további ajándékokban részesül a Caseking Kellytech Kft jóvoltából, de hogy pontosan milyenekben, az egyelőre legyen meglepetés.

Találkozzunk a PlayIT-en!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)