Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Győr - így buliztunk veletek

|

Megvolt az év első PlayIT rendezvénye, és első kőrben Győrbe vittük a cirkuszt. Nézzétek meg, milyen volt a hangulat. Ja, és cosplay fronton is erős a videó.

Hirdetés

Szombaton elindítottuk a 2016-os PlayIT szezont, amit úgy néz ki már nagyon vártatok, elnézve azt a hatalmas tömeget, ami fogadott minket Győrben. Rengetegen jöttetek ki a Show-ra, és velünk is lepacsiztatok, amit most meg is háláljuk a lenti videóval.

A számtalan kipróbálható játék mellett még ránk is volt időtök. A kedves a kollégáknak folyton akadt dolga a GameStar színpadnál, ahol rengeteg videóssal is találkozhattatok. A kapu nyitástól zárásig hatalmas tömeg volt körülöttünk, folyamatosan pörgött a buli, nagyon köszönjük a PlayIT szervezőinek nevében is, hogy Győr ilyen szeretettel fogadott minket. Nézzétek meg a videót, és gyertek el a budapesti PlayIT-re is április 30-án, rengeteg programmal várunk majd titeket. Már a GameStar standra is van egy remek ötletünk, de erről majd később...

Ha szeretnél elsőként értesülni az új PlayIT-es vagy más videós tartalmainkról, akkor a lenti gomb megnyomásával iratkozz fel YouTube csatornánkra, remek lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)