Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Pécs - hétfőn indul a jegyértékesítés

|

Két hónap múlva elstartol a PlayIT őszi szezonja, az első állomás jegyeire pedig már pár nap múlva lecsaphattok. Mutatjuk, mi jár majd az egyes jegytípusokhoz.

Hirdetés

Alig ért véget a 2016-os tavaszi PlayIT szezon, máris az őszi széria első felvonására készülhetünk. Picivel több mint két hónap múlva, szeptember 10-én ugyanis Pécs gyönyörű városába látogat el a Microsoft PlayIT Show. A jegyértékesítés elindulására sem kell már sokáig várnotok, ugyanis napokon belül, egészen pontosan július 11-én, azaz hétfőn nyílnak meg az elővételes vásárlási lehetőségek.

Idén is az EXPO CENTER ad majd otthont a pécsi Microsoft PlayIT Show-nak, ami idén is fergeteges bulinak ígérkezik. Ahogy azt már megszokhattátok, háromféle jegytípus közül választhatjátok ki az igényeiteknek leginkább megfelelő belépőt.

A Normál napijeggyel délelőtt 10 órakor léphettek be a rendezvényre. Ez a jegy mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy jól érezzétek magatokat a rendezvényen, minden programon részt tudtok vele venni, és kipróbálhattok vele mindent, kivéve a Collector's Zónát. Ezt a jegytípust elővételben 1500 forintért, a helyszínen, a rendezvény ideje alatt pedig 1900 forintért vásárolhatjátok meg.

A Deluxe Edition most is azoknak lesz kiváló választás, egy kis luxusra vágynak. A Deluxe jegyekkel érkezők ugyanis már egy órával korábban, vagyis 9 órától beléphetnek a pécsi Microsoft PlayIT Show-ra. Újdonság, hogy az eddigi póló helyett most egy menő, PlayIT oldaltáska jár a jegyhez ajándékként. A jegytípus limitált példányszámban, kizárólag elővételben, 3900 forintért lesz megvásárolható.

Ahogy az lenni szokott, a PlayIT jegyek királya, a Collector's Edition belépő rejti magában a legtöbb ajándékot. A Collector's jeggyel is egy órával korábban bejuthattok a PlayIT Show-ra, és ahogy már megszokhattátok, most sem kell a  ruhatárért fizetnetek. Ha ezt a jegyet választjátok, az ételre és italra sem lesz gondotok, hiszen a szervezők korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítanak a Collector's Zónában, ahol feltölthetitek magatokat a rendezvény alatt snackekkel, hot doggal, üdítővel, és a 18 éven felülieknek akár sörrel is. Ennél a jegynél is újdonság, hogy a póló helyett egy egyedi PlayIT laptoptáska, valamint egy ajándékcsomag is a tiétek lesz. Aki ezt választja siessen, hiszen ez a jegy is limitált mennyiségben kerül forgalomba! A Collector's Edition jegyet csak elővételben lehet megvásárolni, és 9100 forint az ára.

Ősztől újdonság, hogy a Deluxe és Collector's Edition jegyek mellé járó garantált ajándékokat majd a Collector's-Deluxe Pontban tudjátok átvenni, amit a bejárat közelében találtok meg majd.

Mostantól egyik prémium kategóriás jegyet sem kell előzetesen regisztrálni. Természetesen bármelyik jeggyel is érkeztek, a PlayIT Show-n lehetőségetek nyílik majd akciós áron megszerezni a legújabb játékokat és díjmentesen kipróbálhattok minden egyes programot.

Idén is érdemes figyelni a MasterCard Priceless Specials kedvezmények oldalát, hiszen itt limitált számban lesznek elérhetőek a kuponok, melyek segítségével a helyszíni jegyárhoz képest 50% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni a PlayIT normál belépőjegyet. A letöltött kupont a playit.hu oldalon használhatjátok a vásárlás során.

Online minden jegytípust meg tudtok vásárolni a playit.hu oldalon, a Ticket Express weboldalán és jegyirodáiban, valamint a TIXA weboldalán, a normál jegyekre pedig a pécsi Laptopszalonban is lecsaphattok. Ne feledjétek, hétfőn indul a jegyértékesítés! 

Hamarosan még több érdekes bejelentéssel érkezünk a PlayIT kapcsán, ezekért figyeljétek a GSO-t, a PlayIT hivatalos weboldalát és Facebook oldalát is. Ugye találkozunk szeptemberben?

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016 szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)