Hirdetés

Ezért érdemes kilátogatni a szegedi PlayIT-re

|

Esport, cosplay, YouTuberek, videojátékok, versenyek, rengeteg ajándék és fantasztikus hangulat. Mutatjuk, mi minden vár rátok holnap.

Hirdetés

Mi már gőzerővel készülünk a holnapi PlayIT-re, a szegedi állomás zárja ugyanis a tavaszi szezont. Ezt követően a PlayIT visszavonul egy rövid időre, de csak azért, hogy ősszel még több programmal, még izgalmasabb rendezvénysorozattal térjen vissza.

A normál jeggyel rendelkezők 10-től, a prémium jegyesek már reggel 9-től beléphetnek a szegedi Microsoft PlayIT Show helyszínére (ami ezúttal is a volt Baumax csarnokban kerül megrendezésre). Ezt az egy órát érdemes kihasználni arra, hogy lecsapjatok néhány akciós játékra az 576 KByte standjánál, vagy kipróbáljátok a VR cuccokat, mert azok általában elég sok embert érdekelnek.

Ezúttal is lesz cosplay verseny a cosplay.hu szervezésében, az összedíjazás pedig 100 ezer forint, így minden bizonnyal színvonalas jelmezekkel készülnek a cosplayerek. Ha már a versenyeknél tartunk, szegeden rendezik a Lenovo Y kupa negyedik állomását, így izgalmas League of Legends és CS:GO meccsekre számíthatnak azok, akik kilátogatnak.

Ti magatok is kipróbálhatjátok a CS:GO tudásotokat mások ellen az 1v1 színpadon, ahol izgalmas ajándékok várnak a legjobbakra. Ha inkább a kártya a ti asztalotok, akkor a Hearthstone színpadot érdemes meglátogatni, ahol szintén egész nap pörögnek majd a versenyek.

Játékokból egyébként sem lesz hiány, kipróbálhatjátok a Doomot, a Battlebornt, a Halo 5-öt, a Star Wars Battlefrontot, a Tom Clancy's The Divisiont és a Far Cry Primalt is. Ha nem a játék, inkább a hardver érdekel, akkor feltétlen érdemes meglátogatni az Asus standját, ahol a legmenőbb gamer laptopok várnak, köztük a vízhűtéses ROG GX700 is.

A nagyszínpadon most is nyitástól egészen zárásig tart majd a program, egész nap kvízzel, játékos vetélkedőkkel, előadásokkal és videósokkal várnak titeket a műsorvezetők. Ha kicsit megmozgatnátok elgémberedett végtagjaitokat, akkor a Chio Mozdulj Gamer programjait érdemes kipróbálni, ahol csocsó, kosárlabda, ping-pong, lasertag és még egy csomó pörgős program vár titeket. A táncversenyt ugye már mondanunk sem kell?

Videósokból sem lesz hiány, hiszen kint lesz a GameDay Iroda, Pamkutya, Goodlike, Isti, Unfield, Sirius, Zsozéatya, Doggy Andi, Anett és Ancsa és a a KD csapat is. Velük egész nap találkozhattok, érdemes kedvenceiteket elkapni egy közös fotó vagy autogram erejéig. 

Microsoft PlayIT Show Szeged

Időpont: 2016 június 4., 10:00-18:00
Helyszín: Volt Baumax, 6728 Szeged, Dorozsmai út 13.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)