Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Szeged - ne hagyd ki az eSport versenyeket!

|

Természetesen az eSport Szegedre is elkíséri a PlayIT-et, több színpad is várja, hogy a helyi titánok megmutassák, mit tudnak.

Hirdetés

Akik rendszeresen látogatják a PlayIT-et, azok tisztában vannak vele, hogy az eSport mindenhol központi szerepet tölt be. Nem lesz ez másként Szegeden sem, ahol két verseny is vár rátok.

A vállalkozó szellemű játékosok Hearthstone és 1v1 Counter-Strike: Global Offensive versenyszámokban mutathatják meg, hogy nincs náluk felkészültebb. A King of the Hill formátumban zajló versenyekre a helyszínen kell nevezni, három győzelem után pedig máris a tiétek az izgalmas ajándékok egyike. Mivel a férőhelyek korlátozottak, érdemes időben érkezni!

Természetesen akkor is érdemes kilátogatni, ha nem akartok versenyezni, hiszen YouTuberek, cosplay verseny, Mozdulj Gamer programok és még legalább egy tucat különböző program várja az érdeklődőket.

Microsoft PlayIT Show Szeged

Időpont: 2016 június 4., 10:00-18:00
Helyszín: Volt Baumax, 6728 Szeged, Dorozsmai út 13.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)