Hirdetés

Ilyen volt az utolsó tavaszi PlayIT és RG ámokfutása

|

A szegedi Microsoft PlayIT Show méltó zárása lett a tavaszi PlayIT-szezonnak, mi pedig megpróbáljuk egy összefoglalóban visszaadni azt a rendezvény fergeteges hangulatát.

Hirdetés

Lezajlott a szegedi PlayIT, ami egyben a tavaszi PlayIT széria utolsó állomása is volt. A szervezők mindent megtettek azért, hogy egy emlékezetes gamer bulit hozzanak össze Magyarország harmadik legnépesebb városában, az eredmény pedig nem maradt el. RG és Ádám ebből mutat nektek egy csodás összefoglalót, a fenti képre kattintva tessék nézni a videót!

Nem hiányozhattak a megszokott programok a szegedi Microsoft PlayIT Show-ról sem. Az eSport és cosplay versenyek mellett természetesen ismét eljött a Mozdulj Gamer Mozgalom, melynek tagjai mindent megtettek azért, hogy ne csak kontrollerrel a kezetekben gazdagodjatok maradandó emlékekkel. A Chio Just Dance bajnokságon például még két népszerű youtuber, Isti és Unfield is megmutatták, milyen extrém táncmozdulatokra képesek a magyar videósok. A táncoslábú duón kívül is találkozhattatok sokakkal az ország legkedveltebb youtuberei közül.

A fent megtekinthető összefoglalónkban ráadásul azt is megnézhetitek, hogyan csípte fülön Mocsy a GameStar strand árukészletét meglovasító RG-t.

Az őszi PlayIT-szezonnal kapcsolatos információkért a PlayIT Facebook oldalát kell figyelnetek majd. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)