Hirdetés

Debrecenbe látogat a MineShow

|

A nagy sikerű nyári buli után hamarosan újra megrendezésre kerül a MineShow, méghozzá az ország második legnépesebb városában, vagyis Debrecenben.

Hirdetés

Az augusztusban megtartott MineShow Nyár után decemberben a debreceni Hallba látogat a MineShow egy egész hétvégére. Természetesen a budapesti közönségnek sincs oka búslakodni, hiszen a novemberi Microsoft PlayIT Show is rengeteg programot tartogat a MineCraft rajongók számára.

Jegyek már kaphatók

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is háromféle jegytípus közül választhattok. Természetesen már a Vas jeggyel is kipróbálhatjátok az összes programot, de az Arany jegy mellé egy plakát, 3000 BányászÉrme és két Mázli Kártya is jár, amivel értékes nyereményeket zsebelhettek be a rendezvényen.

A Gyémánt jegy ezúttal is csak limitált számban kapható, így aki ilyet szeretne, annak érdemes sietnie. E mellé a jegy mellé nemcsak 4 Mázli Kártya és 10 000 BányászÉrme jár, hanem egy egyedi MineShow mintájú tornazsák, füzet, toll, szilikon karkötő, nyakpánt és plakát is a tiétek lehet, arról nem is beszélve, hogy korlátlanul használhatjátok a Gyémánt Zónát, ahol snack büfé és egy MineShow torta is vár rátok. Ha ez még nem lenne elég, ezzel a jeggyel már egy órával a nyitás előtt, reggel 8-kor beléphettek a rendezvényre.

Jegyek már kaphatók a MineShow.hu oldalon, a TEX és a TIXA hálózatában, valamint a debreceni MC Shopban is. Bővebb információért kattintsatok ide!

Programok egész hétvégén

A MineShow szombaton és vasárnap is egész nap várja az érdeklődőket. A nagyszínpadon izgalmas vetélkedőkben és kvízben vehettek részt, de kipróbálhatjátok majd azt is, milyen a Minecraft a virtuális valóságban. Amennyiben szeretnétek valamilyen Minecraftos relikviát, az MC Shop teljes kínálatát is megtaláljátok a bögréktől kezdve a tolltartókon át egészen az egérpadokig.

Természetesen a MineShow nem lenne az igazi videósok nélkül, így hazánk legnépszerűbb YouTuberei is ott lesznek Debrecenben, ahol találkozhattok velük egy közös kép vagy autogram erejéig.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

MineShow Debrecen

Időpont: 2016 december 10.-11., 09:00-19:00
Helyszín: Nagyerdei Stadion, 4030 Debrecen, Nagyerdei Park 12.
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Weboldal: MineShow.hu
Kérdésed van? Tedd fel az info@mineshow.hu-n!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)