Hirdetés

Így szól a Pamkutya egyik legismertebb paródiája nagyzenekari kísérettel

|

Az ország legismertebb videós párosa a Video Games Live szervezésében egészen új oldalról közelítette meg a már ismert paródiát.

Hirdetés

A Pamkutya nevű formációt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Több mint 440 ezer feliratkozóval övék az ország második legnépszerűbb YouTube csatornája, feldolgozásaikat pedig több millió ember látta a neten.

A srácok most a Video Games Live szervezőinek segítségével az egyik legismertebb paródiájukat, a Wellhello Apuveddmeg című számának átiratát (ami egyébként a gamerekről szól) adták elő a Studio Hungary Orchestra kíséretében.

Ez az a zenekar, akik a november 26-án megrendezésre kerülő Video Games Live koncerten a kedvenc játékzenéinket adják majd elő. Ha még nincs jegyetek a koncertre, érdemes mihamarabb lecsapni rá, hiszen a legjobb helyek vészesen fogynak!

Video Games Live Budapest

Időpont: 2016. november 26., 21:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Jegyvásárlás: Video Games Live Budapest jegyek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)