Hirdetés

Microsoft-GameStar Nagyszínpad - egész napos pörgés vár a PlayIT-en

|

Mint minden évben, idén ősszel is a Nagyszínpadon lesz a Microsoft PlayIT Show Budapest központi helyszíne. Mutatjuk a pontos programot!

Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni és elrajtol a 2016-os őszi PlayIT Show, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy megmutassuk a Microsoft - GameStar Nagyszínpad programjait. 

Ahogy azt már megszokhattátok, most is BZ és deav jól összeszokott duója fogja levezényelni a Nagyszínpad egész napos izgalmait. Maga a színpad még sosem volt ilyen hatalmas, ráadásul óriási kivetítők is hozzájárulnak majd a pazar látványhoz. A programok 10 órakor kezdpdnek, amikor már az összes vendég számára megnyílnak a Hungexpo kapui. A nap folyamán izgalmas World of Tanks verseny, rengeteg youtuber és közös játék, nomeg természetesen temérdek ajándék vár benneteket, úgyhogy akármerre is jártok a PlayIT három óriási csarnokában, érdemes lesz mindig visszanézni a Microsoft - GameStar Nagyszínpadhoz is. Minden youtuber panel elején ütős Burger King tánc show-t élvezhettek. Arról se feledkezzetek el, hogy az egész napos mókát az RGB zenekar látványos színpadi show-ja zárja. 

Lessétek meg gyorsan a színpadi programot, amit egyébként a PlayIT weboldalán is elértek, úgyhogy nap közben is bármikor rá tudtok nézni, hogy véletlenül sem maradjatok le semmi számotokra fontosról. 

10:00 - Megnyitó
11:00 - World of Tanks verseny
12:15 - Kérdezz tőlünk, játssz velünk! - Minecraft youtuberek a színpadon
13:00 - Citromdíj a GameStar Csapattal
13:30 - Kérdezz tőlünk, játssz velünk! - Gamerek a színpadon
14:00 - PlayIT GameShow
15:00 - Kérdezz tőlünk, játssz velünk! - Vloggerek és gamerek a színpadon
15:45 - Cosplay Show
17:00 - Finálé az RGB zenekar fellépésével

Ha pedig még nem tettétek volna meg, vásároljátok meg a jegyeteket elővételben, a helyszíninél kedvezőbb áron itt!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)