Hirdetés

Ezért érdemes kilátogatni a Microsoft PlayIT Showra

|

Esport versenyek, cosplayerek, hatalmas akciók, YouTuberek és virtuális valóság minden mennyiségben. Mutatjuk, mi minden vár rátok a szombati PlayIT-en.

Hirdetés

Ha valakinem egy barlangban töltötte az elmúlt néhány hónapot, az bizonyára tudja, hogy holnap (november 26-án) rendezik az év legnagyobb gamer buliját. A minden eddiginél nagyob rendezvényre már most rekordszámú látogató váltott jegyet, és ha te nem vagy köztük, akkor most megmutatjuk, miért nem érdemes kihagyni a holnapi Microsoft PlayIT Show-t.

Esport

Amellett, hogy a Lenovo Y kupa döntőjében kétmillió forintért játszanak majd az ország legjobb CS:GO és League of Legends csapatai, Overwatch, Battlefield 1, World of Tanks, és Call of Duty: Infinite Warfare versenyek is várják a látogatókat. A GameStar standjánál pedig az Aula Hearthstone profi versenyt izgulhatjátok végig.

Cosplay

A Cosplay Village minden eddiginél változatosabb műsorral készül. Cosplay verseny, figurafestő workshop, kerekasztal beszélgetés, gladiátor bemutató, cosplay klubok, előadások, fegyveres oktatás, és még sorolhatnánk. Az ország legjobb cosplayerei mint ott lesznek, ha imádod a jelmezeket, te se hagyd ki!

Virtuális Valóság

Oculus Rift, HTC, Vive, PlayStation VR, Samsung Gear VR, Homido VR. Nincs is olyan említésre méltó eszköz, amit ne próbálhatnátok ki a PlayIT-en. Több mint 100 headsettel próbálhatjátok ki a legújabb játékokat.

Videósok

Találkozná VR Janival és Pistivel? Csinálnál egy közös képet a Gameday Irodával? Vagy kitennéd a falra Isti aláírását? A PlayIT-en mindenki ott lesz, aki számít! Egész nap előadások, beszélgetések, játékos vetélkedők és persze dedikálás is lesz. Sőt, kedvenc videósaid relikviáira is licitálhatsz egy jótékonyásgi aukción!

IT újítások

Megnéznéd, hogyan küzdenek az ország legjobb fiatal robotprogramozói? Érdekel a 3D nyomtatás? Esetleg a saját lekicsinyített másodat is elkészítenéd? Vagy inkább a drónok, netalántán a VR-fejlesztés érdekel? Az Innovációs Arénában biztosan megtalálod, amit keresel!

Akciók

Akciós játékok az 576KByte standjánál, gamer kiegészítők az Aula jóvoltából, Call of Duty relikviák, hivatalos League of Legends termékek, geek cuccok és megannyi egyéb termék hatalmas kedvezményekkel kizárólag a PlayIT-en.

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom

Visszatér a Zombie Run!, ismét lesz Lasertag, pankráció, Teqball és falmászás is. Az ország legjobb deszkásai a Monster félcsőben nyomják a trükköket, miközben a színpadon videósok és szakértők bevonásával beszélgetünk az egészséges életmódról, gamifikációról és egyéb izgalmas témákról.

GameStar

A Barcrafttal közösen berendezzük a Fantasy tavernát, ahol társas- és kártyajátékok, na meg persze egy HTC Vive is vár. Közvetlenül a szomszédban találjátok az LG Cantinát, ahol a GeekHub és az SWMini jóvoltából vérbeli Star Wars hangulat várható, társas- és videojátékokkal, cosplayerekkel és rengeteg ajándékkal.

Ez minden?

Természetesen nem! Több száz kipróbálható játék (közük még meg sem jelent címek, mint a For Honor), egész napon nagyszínpadi programok, Wargaming mozgó állomás, GameArt kiállítás, retro konzolok, szimulátorok, zenés-táncos bemutatók, Citromdíj és persze rengeteg ajándék vár a Microsoft PlayIT Show-n! Ez egy olyan életreszóló élmény, amit te sem akarsz kihagyni!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)