Hirdetés

Íme a tavaszi PlayIT hivatalos videója

|

Remekül néz ki a 2016-os tavaszi szezon budapesti Microsoft PlayIT Show hivatalos videója, nézzétek meg ti is.

Hirdetés

Április 30-án lezajlott Közép-Kelet Európa legnagyobb gamer és IT rendezvénye, vagyis a budapesti Microsoft PlayIT Show. A szervezők most egy ütős videóba sűrítették a PlayIT össze fontos látnivalóját.

A GameStar saját összefoglaló videóját korábban már megnézhettétek, de most a PlayIT szervezői is elkészültek a hivatalos videóval.

Ha ott voltál a budapesti PlayIT-en akkor biztosan kellemes emlékeket fog benned felidézni a fenti megtekinthető videó, ha pedig esetleg kimaradtál volna a buliból, akkor most megtudhatod, hogy miért érdemes kilátogatni a régió legnagyobb gamer rendezvényére.

Ne feledjétek, hogy a tavaszi szezonban utoljára indul útnak a PlayIT, most szombaton, azaz június 4-én a szegedi volt Baumax épületében vár benneteket a Microsoft PlayIT Show. Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)