Hirdetés

Hearthstone, Gwent és Trónok harca is vár a Fantasy tavernában a PlayIT-en!

|

Ülj be hozzánk egy kör társasjátékra, próbáld ki a HTC Vive-ot, fotózkodj cosplay-esekkel - a Fantasy tavernában mindenkit szívesen látunk!

Hirdetés

A PlayIT nyüzsgésében jó néha megpihenni, ezt mi is tudjuk. Amellett, hogy standunknál kedvezménnyel és ajándékokkal együtt vásárolhattok GameStar magazint, ismét megnyílik az Aula és a Barcraft támogatásával a Fantasy taverna, ahol sörrel ugyan nem szolgálhatunk, de találkozhattok kedvenc fantasy játékaitok karakteivel, és szembeszállhattok velük valamilyen kártya- vagy társasjátékban.

Két asztalnál Hearthstone-ban hívhatjátok ki a Warcraft univerzumból kiszökött szerzeteket, de a Gwent kézzelfogható és zárt bétában futó, kibővített, digitális változatában is próbára tehetitek magatokat. A Trónok harca sem maradhat el, ha George R. R. Martin univerzumát kedvelitek, nyugodtan üljetek be, az öreg szünetet tart, nem fog kiírni senkit a sztoriból.

Ezek mellett a tavernában egy HTC Vive-ot is találhattok, megtekinthettek egy fantasy figura kiállítást, Warcraft, Fallout, Aliens, Dota 2, Warhammer 40.000 fegyvereket és részt vehettek az Alkimista Labor figurafestő workshopján. 

Nagyon sok minden lesz még nálunk, figyeljétek PlayIT aloldalunkat!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)