Hirdetés

Külföldre látogat a PlayIT Show

|

2017-ben minden eddiginél változatosabb programmal tér majd vissza a PlayIT Show, ami immár a külföldi gamereket is célba veszi.

Hirdetés

A hétvégén egy hatalmas bulival zártuk az idei PlayIT szezont, több mint 25 ezer látogatóval együtt próbáltuk végig a Hungexpó több száz programhelyszínét. Bár erre az évre a PlayIT Show visszavonul, tavasszal minden eddiginél változatosabb programmal tér majd vissza.

Ahogy azt megszokhattátok, Budapest mellett ezúttal is ellátogatunk a vidéki nagyvárosokba, így Győrben, Debrecenben, Szegeden és Pécsett is lesz PlayIT Show, illetve jön a PlayIT Plus, ami kifejezetten az idősebb gamer közönséget veszi célba.

Bár továbbra is a hazai piac lesz a középpontban, elérkezett az idő, hogy a PlayIT meghódítsa a környező országokat is. Ez már júniusban megkezdődik majd, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a PlayIT Belgrád. Ha szeretnétek többet tudni a rendezvényről, akkor feltétlen kövessétek a hivatalos Facebook oldalt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)