Hirdetés

Gwenteztél már a valóságban? Most itt a tökéletes alkalom!

|

A The Witcher 3 gyűjtögetős kártyajátéka önmagában is nagyon szórakoztató, de mégiscsak úgy az igazi, ha egy hús-vér witcher karakter ül veled szemben.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a BarCrafttal közösen építjük fel a PlayIT-en a BarNight Tavernát, ahol móka, kacagás és rengeteg játék vár minden megfáradt kalandort.

A tökéletes hangulat megteremtése érdekében összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyek tökéletesen passzolnak egy fantasy kocsmába, és hát nem is kérdés, hogy ezek közt a Gwent is helyet kapott. A Witcher 3 pörgős kártyajátékát már Geralttal is imádtuk, ezúttal azonban nem virtuális lapokkal játszhattok, hanem igazi paklikat vehettek a kezetekbe.

A Cenega a rendelkezésünkre bocsátott néhány tucat paklit, így akár a Scoia'tael, akár az Északi Királyság a kedvenced, kipróbálhatod őket élesben is. Persze nemcsak egyszerű halandók ellen ülhettek le játszani, hanem a Witcher világának legismertebb karaktereivel is összemérhetitek tudásotokat.

Ha a játék önmagában nem lenne elég, a nyerteseket néhány kuponnal is megjutalmazzuk, amelyeket bármelyik BarCraftban lefogyaszthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)