Hirdetés

PlayIT Show - próbáld ki a legjobb kártyajátékokat a BarNight Tavernában!

|

Bár a Hearthstone rövid idő alatt a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékává küzdötte fel magát, bőven akadnak még izgalmas mókák.

Hirdetés

A BarNight Taverna egész nap várja majd a PlayIT megfáradt kalandorait. Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemcsak Hearthstone-ozhattok a Warcraft világ hősei ellen, hanem Gwentben is kihívhatjátok a Witcher karaktereit. De ez még közel sem minden!

A Metagame Kártyabolt jóvoltából további három, hihetetlenül szórakoztató játék is vár rátok. Az sem baj, ha még nem próbáltátok egyiket sem, tapasztalt segítőink elmagyarázzák a játékmenet alapjait.

Game of Thrones: The Cardgame

A Trónok harcát több különböző társasjáték is feldolgozta, a területfoglalós asztali változat mellett pedig kétséág kívül a kártyás változat a legnépszerűbb. Ebben két játékos küzd egymás ellen, hogy megszilárdítsa hatalmát Westeros felett. Ez nem az a tipikus adok-kapok kártyajáték, itt sokkal inkább a hosszútávú stratégián, a gondos tervezésen és a mindent elsöprő offenzíván van a hangsúly. Szerezd meg a Vastrón a Lannisterekkel, vagy vezesd győzelemre Robb Stark seregeit. Ahogy a korábban bemutatott játékok esetében, itt is autentikus Trónok harca karakterek ellen próbálhatod ki tudásod.

The Sheriff of Nottingham

Nálad nagyobb svindler nincs az egész PlayIT-en? Esetleg kilométerekről is kiszagolod, ha valaki füllent? Akkor a Sheriff of Nottinghamet neked találták ki. Ebben a végtelenül szórakoztató játékban kereskedőként kell helytállnod, miközben a sheriff mindenbe beleüti az orrát. Képes vagy túljárni az eszén? És ha te magad vagy a törvény? Meg tudod állítani a csempészeket, mielőtt bejutnak a városba és túladnak az illegális árun?

EPIC Card Game

A gyűjtögetős kártyajátékok egyik hátránya, hogy a jó paklik összegyűjtése egy vagyonba kerül. Az EPIC-ben  egyetlen paklival akár négyen is játszhattok egyszerre. Itt nem kell véletlenszerűen összeállított paklikat vásárolni, már az alap csomaggal is hosszú ideig élvezetes marad a játék. A Kickstarter kampány segítségével finanszírozott kártyajáték a rengeteg különböző játékmódnak és az újszerű mechanikáknak köszönhetően még a kártyajátékok veteránjai számára tud újat mutatni.

Persze ez még nem minden, számos meglepetéssel is készülünk, a legjobb játékosokat pedig kuponokkal jutalmazzuk, amelyeket lefogyaszthattok bármelyik Barcraftban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)