Hirdetés

Cosplay-esek, táncosok, és egy rejtélyes méreg - ilyen volt a pécsi PlayIT

|

Ott voltunk az év utolsó előtti PlayIT rendezvényén, ahova rengetegen látogattak el nem csak Pécsről, de más városokból is.

Hirdetés

Múlt hét szombaton egy fantasztikus napot töltöttünk el a pécsi PlayIT-en, a rendezvénysorozat első őszi és utolsó vidéki állomásán. Rengetegen jöttek el, többen, mint tavaly, és nagyon örültünk, hogy sokan élveztétek a színpadi és egyéb programokat. 

EndreMan, Ádám és Gócza, a kétharmadban videós és egyharmadban mindenes kirendeltségünk végigjárta a show-t, interjút készített három cosplay-essel, valamint két lánnyal, akik a Just Dance versenyen indultak. Hamarosan jön egy másik videó is, mely kimondottan a Mozdulj Gamer aktivitásokra fókuszál, abban látni fogjátok Kenderesi Tamással és Goodlike-kal készített interjúink teljes változatát. Most viszont katt a fenti videóra, részesüljetek egy kicsit ti is az élményből!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)