Hirdetés

Minden eddiginél nagyobbat szól majd az idei PlayIT Citromdíja

|

Már javában készül az idei Citromdíj, ami a jelek szerint ismét a PlayIT Show programjának egyik csúcspontja lesz.

Hirdetés

Rengeteg dolog van, amire büszkék lehetünk a PlayIT Show kapcsán, de az egyik legnagyobb durranás egyértelműen a Citromdíj videó, ami minden évben megnevetteti a látogatókat.

Remélhetőleg mindenki látta már a 2015 tavaszi PlayIT Show-n bemutatott Csak Tánc című alkotást, amely egyszerre lett felkavaró és imádnivaló:

De hasonlóan jó lett az őszi film is, amiben a Gameday Irodás srácok közreműködtek:

Hogy pontosan mivel készülünk idén, az legyen egyelőre meglepetés, de annyit már elárulhatunk, hogy ezúttal is számos hazai YouTuber közreműködésével forgatunk, a kedvenc játékaitok mellett pedig néhány film is felbukkan majd a produkcióban.

Ha szeretnétek látni a Citromdíjat, akkor a november 26-án megrendezésre kerülő PlayIT-en 13:00-kor legyetek ott a nagyszínpadnál, ekkor vetítjük ugyanis a videót.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)