Hirdetés

Jól megy a rajzolás? Akkor téged is vár a GameArt pályázat!

|

Ismét megrendezésre kerül a nagy sikerű GameArt pályázat, ahol egyetlen jó rajzzal értékes nyereményeket zsákolhatsz be.

Hirdetés

Idén tavasszal indult útjára a GameArt pályázat, amelyre a PlayIT Show-k alkalmával került sor. Az elmúlt néhány hónapban elképesztő mennyiségű fantasztikus pályamunka érkezett, a novemberben megrendezésre kerülő Microsoft PlayIT Show-n pedig ismét lehetőségetek lesz megvillantani a tudásotokat.

Vajon a kedvenc karaktered mivel játszana a legszívesebben? Konzolon tolná, vagy esetleg PC-n? Egyedül játszana, vagy a haverokkal? Válaszd ki a kedvenc játékkaraktered és készíts róla egy rajzot, ahogy éppen játszik!

Ezúttal is két kategóriában nevezhettek (tradícionális és digitális rajz), a pályázatok leadási határideje pedig november 20. éjfél. Az első három helyezett nemcsak értékes díjazásban részesül, de alkotásaik be is kerülnek majd a januári GameStar magazinba. A pályázat részleteit itt olvashatjátok!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)