Hirdetés

PlayIT Show - YouTuberek és száguldás az F csarnokban

|

Az ország legismertebb videósai csak arra várnak, hogy veletek találkozhassanak. Persze a YouTuberek mellett is temérdek kiváló program vár benneteket a budapesti Microsoft PlayIT Show F csarnokában.

Hirdetés

A budapesti Microsoft PlayIT Show három helyszíne közül már bemutattuk a D csarnokot és a G csarnokot is, úgyhogy itt az ideje, hogy ismertessük az F csarnok legérdekesebb programjait. Ha kedvenc YouTubereddel szeretnél készíteni egy közös fotót, vagy egy aláírásra vágysz tőle, akkor mindenképpen itt a helyed!

Az OCTV elhozza nektek Magyarország legnépszerűbb videósait! Az F csarnokban található OCTV YouTuber színpadon már reggel 10 órakor elkezdődik a programsorozat, melyben több mint 50 videós szerepel majd, így biztos, hogy te is találkozhatsz kedvenceddel. Nem csak érdekes beszélgetéseket hallgathatsz meg, hiszen a YouTuberek különféle játékokban és vetélkedőkben is összemérik erejüket. Az OCTV Videós boltban lehetőséged lesz bezsebelni kedvenceid relikviáit. A TheVR , Szalay Isti, Maris, Retroshock, Zsozéatya, a GameDay Iroda, Ábel Von Müller, és a Culture Geeks legmenőbb cuccaira is lecsaphatsz. A dedikáló részlegnél pedig a rendezvény egész ideje alatt izzik a toll az ország legismertebb YouTubereinek kezében, innen senki sem távozik autogram nélkül.

Ha már felvértezted magad kedvenceid cuccaival és a zsebedben lapul az összes áhított aláírás, akkor vedd az irányt a Szimulátor Aréna felé. Itt olyan versenyautó-szimulátorba ülhettek bele, melyhez hasonlóval a tesztpilóták is edzenek. Ha nem félsz a sebességtől akkor érdemes kipróbálni a szimulátort, hiszen itt megtapasztalhatod, milyen egy Forma 1-es autóval 200-300 km/h-val repeszteni a Hungaroringen. A berendezés mindent tökéletesen szimulál, így a testedet érő G erőhatásokat is érezni fogod, az élményt pedig 3D-s nézet teszi tökéletessé.

A Drone Prix Hungary standjánál is a sebességé a főszerep, de itt autók helyett a mostanában egyre népszerűbb távirányítható drónok versenyeznek egymással. Ha téged is érdekel ez az új hobbi, akkor ne felejtsd el megkeresni a Drone Prix Hungary csapatát, akik nem csak az ország, de az egész régió legnagyobb drón rajongói közösségét alkotják.

Nincs PlayIT helyszín videojátékok nélkül. Az F csarnokban is lehetőségetek nyílik rengeteg játék kipróbálására. Az Xbox Szigetnél rengeteg Xbox kiosk várja a játékosokat, a gépeken sokféle kiváló címet nyüstölhettek. Kis kedvencetek, a távirányítható BB-8 droid is visszatér, őt is ugyanebben a csarnokban kell keresnetek. 

A rendezvény teljes térképét az alábbi képre kattintva kinagyítva is megnézhetitek. Április 30-án várunk benneteket!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)