Hirdetés

PlayIT Show - rengeteg pénz gyűlt össze a jótékonysági aukción

|

A Microsoft PlayIT Show-n megrendezett jótékonysági aukció segítségével több százezer forintot gyűjtöttünk egy beteg kisfiú megsegítésére, amiért ezúton mondunk nektek köszönetet.

Hirdetés

Ahogy arról a Microsoft PlayIT Show előtt is beszámoltunk, a rendezvényen megrendezésre került egy jótékonysági aukció, ahol hazánk legismertebb videósainak relikviái kerültek kalapács alá.

A pénzt a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számára gyűjtöttök, akik egy 10 hónapos kisfiú gyógyulásához szükséges steril szoba felépítésére költik majd a befolyt összeget. A liciten 218.319 forint jött össze, így a jótékonysági perselybe dobott több mint 59 ezer forinttal a Microsoft PlayIT Show látogatói 277.499 forinttal járultak hozzá Norbika gyógyulásához. Az összegyűjtött pénzt a Meex Agent Kft. további 230 ezer forinttal pótolta ki, így összességében több, mint fél millió forint gyűlt össze.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki valamilyen módon támogatta az akciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)