Hirdetés

PlayIT Show - a Star Warsé a főszerep az LG Cantinában

|

Társasjátékok, makettek, retro konzolok, és persze virtuális valóság is várja a Star Wars rajongókat a GameStar standjánál.

Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni (GameStarosoknak egyet) a szombati Microsoft PlayIT Showig, ahol minden eddiginél változatosabb program, rengeteg esport, tengernyi VR headset és megannyi meglepetés vár rátok. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Barcrafttal közösen felépítünk egy fantasy tavernát, de a sci-fi őrültek is megtalálják nálunk a nekik való szórakozást.

Az LG Cantinában vérbeli Star Wars hangulat vár rátok, az SWMini és a GeekHub jóvoltából kipróbálhatjátok a legmenőbb társasjátékokat (például a méltán népszerű X-Wing figurás játékot), találkozhattok cosplayerekkel, közelről is szemügyre vehetitek az élethű maketteket, illetve a Star Wars Mini fotósarokban is fotózkodhattok, lőhettek egy szelfit akár a Tatooine-on vagy az Ezeréves Sólyom pilótafülkéjében is.

Ha inkább a digitális tartalmak felé mozdulnátok, megnézhetitek, milyen a Star Wars Battlefront az LG 21:9-es monitorjain, vagy kipróbálhattok néhány retro konzolos játékot. Emellett egy HTC Vive és egy PlayStation VR is várja azokat, akik át akarják élni a virtuális valóság által kínált izgalmakat.

Ha pedig ennél is többre vágytok, akkor érdemes megnézni, hogyan fut a World of Tanks PlayStation 4 Pro konzolon, egy fantasztikus 4K-s LG tévén.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)