Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Debrecen - mutatjuk a Nagyszínpad progamjait

|

A debreceni PlayIT-en is fantasztikus programokkal vár a Microsoft GameStar Nagyszínpad.

Hirdetés

Már összeszedtük, hogy izgalmas versenyeken indulhattok a debreceni Microsoft PlayIT Show-n, továbbá szó volt a cosplayerekről, a GameArt alkotói pályázat nyerteseiről, valamint a kihagyhatatlan akciókról is. Most a rendezvény központi helyszíne, vagyis a Microsoft GameStar Nagyszínpad van soron.

A házigazda ezúttal HP és BZ lesz, két ilyen veterán műsorvezetővel pedig garantált a hangulat. Már délelőtt 10 órakkor elindulnak a programok a Nagyszínpadon, ahol a PlayIT egész időtartama alatt az ország legismertebb youtuberei fogják váltani egymást. Többek között ott lesz a TheVR, Pamkutyáék, Sirius, Isti, Unfield, Doggy Andi és a KD csapat is. A népszerű videósokkal nem csak beszélgetni fognak a műsorvezetőkkel (és egymással), hanem kontrollert is ragadnak és egy kis közös játék erejéig összemérik erejüket, ráadásul nektek is lehetőségetek lesz ehhez csatlakozni. Különféle kvízekben megcsillogtathatjátok majd tudásotokat is. Nézzétek meg a programok pontos listáját:

Ne feledjétek, holnap irány Debrecen! 

Microsoft PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2016 május 14., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, 4028 Debrecen, Kassai út 28.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)