Hirdetés

World of Tanks rajongóknak kötelező a részvétel a PlayIT-en

|

A Wargaming rengeteg izgalmas programmal készül a PlayIT-re, így mindenképp érdemes felkeresni a standjukat.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni és kezdetét veszi az év legnagyobb gamer bulija, a Microsoft PlayIT Show, amit ezúttal a World of Tanksról elhíresült Wargaming sem hagy majd ki. És hogy milyen programok várnak a rajongókra? Mutatjuk.

Egyrészt ugye a nagyszínpadon kerül megrendezésre a World of Tanks Magyar Liga döntője, ahol több tízezer aranyért és gamer perifériákért játszanak hazánk legjobb csapatai, így a rajongóknak erre mindenképp érdemes benézni.

Ha inkább játszanátok, akkor feltétlen keressétek fel a GameStar standját, ahol egy PlayStation 4 Pro és egy gyönyörű LG tévé segítségével élhetitek át a tankvezetés örömét 4K felbontásban. Vendégül látjuk egyébként a Wargaming európai szóvivőjét is, akinek ti is tehettek fel kérdéseket.

A Wargaming emellett egy mozgó gamer kocsival is készül, ami a Hungexpo különböző pontjain bukkan majd fel, hogy ha úgy hozza az élet, bárhol be tudjatok szállni egy körre. Természetesen rengeteg ajándék is lesz náluk, így már csak ezért is megéri leinteni őket.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)