Hirdetés

Sosem volt ennyi VR a PlayIT-en

|

A novemberi PlayIT-re kipakoljuk az összes virtuális valóság felszerelést, amit csak találunk. A HTC Vive-tól a Samsung Gear VR-ig mindent kipróbálhattok majd.

Hirdetés

Ha még nem volt alkalmad kipróbálni a VR élményt, vagy már volt, csak visszamennél, akkor mindenképpen nézz ki a november 26-án megrendezésre kerülő őszi PlayIT-re. Annyi VR kütyü és kipróbálható móka lesz, hogy időtök se lesz mindenre.

Az Oculus Rift már régi ismerős, és ezúttal is legalább több tucatot találtok majd belőle szerte a PlayIT-en. A tavalyi év sztárja, a HTC Vive is kipróbálható lesz több helyen, például nálunk, a GameStar standon is.

A mi részlegünkön egyébként a legfrissebb VR csodával, a PlayStation VR-ral is megismerkedhettek. A gépet rengeteg játékkal tesztelhetitek majd, némelyikből már videót is csináltunk. De kint lesz számos Samsung Gear VR és egyéb mobilos kütyü is.

Különleges virtuális valóság élményeket is kipróbálhattok majd, például a Rioter Games standján, ahol Leap Motion kontroller segítségével átélhetitek a billentyűzet- és egérmentes VR játékot.

A Blackhole Solutions csapatánál fénykardozhatsz, rajzolhatsz vagy autókkal száguldozhatsz a virtuális térben, míg a Enterprise Hungary csapatával VR sporteszközöket próbálhatsz ki. Jöhet egy kis VR billiárd?

Rengeteg VR játék, rengeteg VR eszköz és rengeteg meglepetés vár benneteket idén a PlayIT VR standjainál. Ha érdekel a jövő egyik legmenőbb technológiája, akkor ott a helyetek!

Le ne maradjatok az év legnagyobb gamer bulijáról, markoljátok fel a jegyeiteket mihamarabb!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)