Hirdetés

PlayStation Vita - az új modell közelebbről

|

Befutott egy videó az újratervezett PlayStation Vitáról, amelyben közelebbről is szemügyre vehetjük az új modellt.

Hirdetés

A Sony még a hét elején mutatta be a PlayStation Vita újratervezett kiadását, amely többek között színesebb és kisebb lett az elődjénél.

A PlayStation Vita 2000 névre hallgató új modell húsz százalékkal lett vékonyabb és 15 százalékkal könnyebb elődjénél (összesen 219 gramm a súlya), továbbá az akkumulátora egy órával tovább bírja szuflával. Az új PS Vita mindezek mellett már nem OLED, hanem LCD kijelzővel lesz felszerelve és egy 1 GB-os memóriakártya jár hozzá. Bár összesen hat színben lesz elérhető (a fekete mellett fehér, kék, sárga, rózsaszín és szürke), az alábbi videóban a fekete változatot nézhetjük meg közelebbről is:

Noha nem mindenki örül a változtatásoknak, az új modell tervezéséért felelős Mika Nagae elárulta, hogy az új Vita az új felhasználók megnyerésére lett kitalálva, függetlenül a fogyasztó korától és nemétől. A megoldást a kézikonzol megjelenésében látták, hiszen a fekete mellett további színekben is elérhető az eszköz, nem is beszélve a hangszórók kimenetéről, amik a régi időket idézve virág alakúak lettek, ami Nagae véleménye szerint igazán aranyos. Mindazonáltal a formatervezésen is pontosítottak egy picit, illetve karcsúbb darabot kaphatunk kézhez, ami által a PS Vita 2000 használata kellemesebb lesz majd az elődjénél (persze a játékfelhozatal sem elhanyagolható).

A mellékelt memóriakártya esetében viszont a tervező is elismerte, hogy ha a felhasználó több játékot szeretne magáénak tudni, mint egy átlagjátékos, akkor bizony nagyobb helyet kell vásárolnia a konzoljához. A Vita 2000 egyébként október tizedikén jelenik meg Japánban, de az európai piacra szánt verzióról még semmi hír, tehát a bejelentésig a régi, csökkentett árú verzió áll rendelkezésünkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)