Hirdetés

Primal Carnage: Extinction - jövőre megint dínókra vadászunk

|

A dinoszauruszos lövölde feltámadt hamvaiból, hogy a Sony újgenerációs konzolján térjen vissza. Ez lehet az Evolve kihívója?

Hirdetés

A Primal Carnage pontosan két évvel ezelőtt jelent meg, és bár a fogadtatás elég vegyes volt, sokaknak tetszett a koncepció, ezért a stúdió el is kezdett dolgozni a folytatáson, amely a Primal Carnage: Genesis nevet kapta volna.

Sajnos csak volna, a fejlesztőcsapat tagjai ugyanis nem tudtak megállapodni, hogy pontosan milyen alapokra is szeretnék helyezni a folytatást, ezért a fejlesztést 2013-ban leállították. A Lukewarm Media által fejlesztett, elsősorban egyjátékos kampányra kihegyezett lövöldét egy másik csapat vette át, a projekt pedig Extinction néven született újjá.

Az elsősorban modderekből álló Circle 5 csapata egy különböző kasztokra és egyéni képességekre építő lövölde mellett tette le a voksát, amelyben a vadászokat és a dínót is alakíthatjuk. Kísértetiesen hasonlít az Evolve koncepciójára, kíváncsian várjuk, hogy mint hoznak ki belőle a srácok. A Primal Carnage: Extinction megjelenése 2015-ben várható, kizárólag PlayStation 4-re.

Ti játszottatok az eredeti játékkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)