Hirdetés

Quantum Break - nagy bejelentés várható a gamescomon

|

Az Xbox One egyik legfontosabb exkluzív játéka nem volt ott az idei E3-on, a gamescomon azonban fontos bejelentésre készül a Microsoft, így nagyon valószínű, hogy megvan a megjelenési dátum.

Hirdetés

A Max Payne alkotóinak időmanipulálós szuperprodukciója (hiszen nemcsak egy játékról, hanem egy videojáték-sorozat kombinációról beszélünk) az Xbox One tulajdonosok egyik legjobban várt játéka, így szomorúan vettük tudomásul, amikor a kiadó áprilisban bejelentette, leghamarabb 2016-ban próbálhatjuk ki a Quantum Breaket.

A játék körül azóta teljes volt a csend, a Microsoft még az E3-ra sem hozta el a Quantum Breaket, állításuk szerint azért, mert így is akkora volt a felhozatal, hogy egyszerűen nem fért bele több. Szerencsére a gamescomon már kint lesz a játék, sőt, a Microsoft egy bejelentésre is készül. Phil Spencer Twitteren válaszolt arra a kérdésre, hogy elárulják-e végre a megjelenési dátumot, és az Xbox feje szerint kedden boldogok leszünk.

A redmondiak standjánál egyébként ott lesz a Scalebound és az új Crackdown is, úgyhogy a GameStar elit alakulata biztosan elidőzik majd ott egy kicsit. A Microsoftnak most jól jött ki a lépés, a Sony ugyanis az októberi Paris Games Week-re tartogatja a bejelentéseit, így egy darabig nem lesz, ami túlharsogja az Xbox One-os ajánlatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)