Hirdetés

Máris megvan az év első halasztása

|

Négy napja vagyunk 2016-ban, de a Platinum Games nem várt tovább: bejelentette, hogy a Scalebound a vártnál később jelenik meg.

Hirdetés

Máris eggyel kevesebb Xbox-exkluzív játékra számíthatunk az évben, pedig a lista egyébként sem volt túl hosszú. 

A Platinum Games játéka nem rendelkezett megjelenési dátummal, csak annyit tudtunk, hogy 2016 folyamán akarják kiadni. A csapat viszont úgy látta, hogy bár a fejlesztés jól halad, még több időre van szükség elképzelésük megvalósításához, illetve az elvárásokhoz való megfeleléshez. "A Scalebound az egyik legnagyobb játék, amit a PlatinumGames valaha is készített: egy lenyűgöző kaland felfedezéssel és fantasy elemekkel, forradalmi többjátékos móddal, hatalmas méretű, akciódús csatákkal - mindez egy gyönyörű és fejlődő világban. Ez az a játék amiről a csapatunk mindig is álmodott" - írták a blogon.

Kardjába azért valószínűleg senki nem dőlt, de reméljük, legkésőbb az E3-on a Microsoft előáll még néhánybejelentéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)