Hirdetés

E3 2015 - a Sega nem hoz saját standot

|

A Sonic és Total War címekről ismert kiadó idén nem csinál saját kiállítást a Los Angeles-i rendezvényen.

Hirdetés

A Sega jelentette be a picit szomorú hírt, hogy sajnos nem tudnak most aktívan foglalkozni az E3-mal. A dolgot azzal indokolták, hogy a január végén elkezdett átszervezés teljesen lefoglalja őket.

“A következő hónapokban a Sega az átszervezésre és a San Francisco-i iroda Kaliforniába költöztetésére fog koncentrálni, ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem állítunk fel saját standot az Los Angeles-i rendezvényen” - nyilatkozta a kiadó képviselője.

“Az új játékaink nagy része 2015 végén és 2016-ban jelenik majd meg a Relic Entertainment (Company of Heroes), a Sports Interactive (Football Manager), és a Creative Assembly (Total War) gondozásában. A nagyobb bejelentéseinket az utánra tervezzük, hogy a költözés lezajlott. Addig is üzleti partnereinkkel tárgyalunk az E3 kapcsán” - teszik hozzá.

Egy szereplő kilőve. Kicsit szomorúak vagyunk, de ezek szerint valamilyen formában megjelennek majd a rendezvényen, csak nem saját standdal. Ti mit vártok leginkább a kiadótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)