Hirdetés

19 év után játszható a törölt Sonic-játék

|

Egy lelkes csapat rengeteg munkával játszhatóvá tette az 1996-ban bemutatott, de végül törölt Sonic X-treme egyik pályáját, ezzel egy kisebb időutazásra invitálva a sorozat rajongóit.

Hirdetés

Sajnos a SEGA-ról sajnos manapság sem mondhatjuk, hogy sikert sikerre halmoz, és ez alól nem képez kivételt a hajdanán a kiadó zászlóshajójának számító Sonic-sorozat sem. Ez hasonlóképpen történt a '90-es évek végén is, mivel az ekkor kiadott Sega Saturn bukásában is nagy szerepet játszott a Sonic X-treme törlése. Bár a rajongók nem tudják megmenteni a sorozatot, ezt a régen elfeledett részt még azért sikerült

Ahogy az alábbi videóban a projekten dolgozó rajongó is meséli, 2010-ben jutottak hozzá a Sonic X-treme-en dolgozó stúdió bezárásakor a játék egy korai változatához. Ez Windows 95-ön futott, és egy furcsa szabványt használó Nvidia NV1-es videokártyát használt, így bőven akadt vele munka.

A portoláson kívül, mivel egy korai demóról van szó, sokat dolgoztak azon, hogy játszhatóbb legyen a játék, a kiadott verzióban pedig azt a pályát próbálhatjuk ki, amit az X-treme 1996-os, E3-on bemutatott promóciós videójában láthatunk.

Ezzel még nem fejezték be a munkát, azt tervezik, hogy a későbbi változatokban még több pályát megpróbálnak játszható állapotba hozni, de addig is a most kiadott verziót letölthetitek innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)