Hirdetés

Gamescom 2013 - új PlayStation 4 játékok jönnek

|

Augusztus végén kezdődik a Gamescom 2013, melynek legalább akkor figyelmet szentel a Sony, mint az E3-nak.

Hirdetés

Augusztus 21-25. között kerül megrendezésre a Gamescom 2013, ahol rengeteg új játék bejelentésére számíthatunk, pláne a Sony-tól.

Az "európai E3"-ként is számon tartott eseményt a Sony mindig is kitüntetett figyelemmel kezelte, gondoljunk csak a rengeteg PS3 címre, amit itt mutattak meg először a nagyközönségnek.
Az E3 2013-on bejelentették a The Order 1886-ot, melyet a Sony Santa Monica és a Ready At Dawn készít. No de mi a helyzet a többi Sony stúdióval, mint például a Guerrilla Games, a Naughty Dog, és a Media Molecule? Ha minden jól megy, a Gamescomon kiderül.

Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke egy interjúban ugyanis elmondta, hogy még több PS4 játékot fognak bejelenteni Kölnben, valamint azt is megsúgta: a PS4 még karácsony előtt debütál Európában.

"Rengeteg újdonság érkezik. Biztosan hallottátok Shu-t [Yoshida], hogy 30 játék már fejlesztés alatt áll. 20 ezek közül már a konzol életének első évében meg fog jelenni, 12 új címként. Sok minden zajlik a színfalak mögött, de vissza kell tartanunk az infókat. Hamarosan itt a Gamescom nekünk európaiaknak - valamit ott is be kell mutatnunk, nem igaz?"

De bizony. Tartsatok velünk tehát augusztus 21-25. között is, hogy első kézből értesüljetek a legfrissebb hírekről.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)