Hirdetés

A God of War sorozat fejlesztői is bejelentésre készülnek

|

Valamire nagyon szeretné a God of War szériát jegyző Sony Santa Monica felhívni a figyelmünket a falatnyi kedvcsinálójával, amely alaposan feladja a leckét.

Hirdetés

Éppen a napokban figyeltünk fel rá, hogy talán a God of War 4-re utalt a Sony Santa Monica egy Kratos figurát bemutató videó végén, és most itt egy érdekes, ámde nyúlfarknyi ízelítő. 

A Sony Santa Monica Twitteren osztott meg egy két másodperces teasert azzal a szöveggel, hogy "See the next fragment", azaz (szabad fordításban) "lásd a következő töredéket": 

A mellékelt GIF-ből sajnos semmire sem tudunk következtetni, de nem úgy tűnik, mintha a God of War 4-hez kapcsolódna, inkább egy vadonatúj játékról lehet szó - talán egy olyanra, ami a PlayStation VR-hoz készül. Akárhogy is, a hétvégén megrendezésre kerül a PlayStation Experience 2015, ahol a stúdió is jelen lesz, szóval már nem vagyunk messze a megoldástól.

Szerintetek mi lehet a titokzatos projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)