Hirdetés

Star Wars Battlefront - ez talán a legzseniálisabb easter egg

|

A Star Wars Battlefront hemzseg az easter eggektől, de egyik sem annyira csodálatos, mint amit egy sasszemű játékos szúrt ki a minap.

Hirdetés

Sok mindent lehet mondani a DICE lövöldéjére, de a Star Wars Battlefront igenis sokat visszaad az eredeti trilógia hangulatából, amihez az apró poénok is sokat hozzátesznek. Ilyen például az az easter egg, ami tegnap került elő.

Az egyik misszió alatt a rohamosztagosok megkapják a szokásos eligazítást, a háttérben pedig megy a vonulás. Persze a sok katona között van egy szerencsétlen, aki nem nézi, hogy meddig tart a plafon.

Aki nem emlékszik, vagy csak már elfelejtette, az megnézheti a lenti videóban, ahogy a Star Wars IV-ben az egyik rohamosztagos beveri a fejét az ajtóba miközben, éppen Luke Skywalker csapatát üldözik.

Van aki belefutott még olyan easter eggbe, amiről esetleg lemaradtunk? Posztoljátok ide a kommentek közé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)