Hirdetés

Star Wars: Imperial Commando - ez lesz a Republic Commando utódja?

|

Egyelőre elég erősen kételkedünk benne, hogy ez a pletyka igaz, de megvan rá az esély, hogy az Electronic Arts idővel - eleget téve a rajongói kérdéseknek - folytatja a Republic Commandót.

Hirdetés

Még mielőtt nagyon belemélyednénk a dologba, érdemes pár dolgot megjegyezni. Először is: ha valaki valamit a neten állít (különösen ha a redditen), azt mindig érdemes kétkedéssel fogadni. Akármilyen bizonyítékot is mutat arra, hogy igazat mond, bármi manipulálható, és kis energiabefektetéssel gyorsan össze lehet dobni egy ügyes átverést.

Másrészt mint azt ma megtudtuk, az Electronic Arts nem lesz ott az E3-on, helyette különböző eseményeket tart Londonban és Los Angelesben. Ez azért fontos, mert a "kiszivárgott" képen szerepel egy #EA_E32016 hashtag, és a kiadó nem valószínű, hogy ezt használná, ha nincs ott az E3-on, és ha használna is bármilyen hashtaget, az ennél valószínűleg rövidebb vagy hangzatosabb lenne. Ettől függetlenül az EA Play-en tart majd egy előadást, amin bejelentheti a játékot. 

Most, hogy ezt tisztáztuk, jöhetnek a pletykák. A Star Wars Leaks subredditen egy Alpha_Cukie nevű felhasználó közzétett egy posztot a napokban, amiben elmondja, hogy részt vesz egy alternatív valóság játék (ARG) fejlesztésében, melyet egy okostelefon segítségével lehet majd játszani, és nagy Star Wars-tudás kell hozzá. A játék február és június között zajlik, a végén pedig eljutunk a Star Wars: Imperial Commando leleplezéséig, amire az EA előadásának végén kerít sort (a posztoló 15-ét ír, de az előadás 12-én lesz). 

A játékhoz kapcsolódó honlapot megnyitva az egy felhasználónevet és egy jelszót kér. Előbbinél a Republic Commando valamely tagjának nevét kell megadnunk (RC-1138, RC-1262, RC-1140 vagy RC-1207), a jelszó pedig bármi lehet.

Belépést követően láthatunk egy visszaszámlálót, valamint a játék logóját. Ahogy közelebb jutunk a leleplezéshez, úgy változik a logó is, leleplezve a végleges címet.

Ami a játékot illeti, állítólag 2017 novemberében fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo NX-re. A motor, ami hajtja, természetesen a Frostbite. Elsősorban az egyjátékos élményre fókuszál, de lesz benne "CoD-szerű", pörgős, kis pályákon játszható multiplayer, valamint négy fős kooperatív mód is. Nagyobb hangsúlyt kap a sisaknézet (amit egyébként én imádtam a RepCóban), lesznek járművek, és egy társalkalmazás is, ami a falloutos Pip-Boyhoz hasonlóan működik. 

Ez így nyilván nagyon ködös még, és nagyon-nagyon kamu-szagú, de ne mondjátok, hogy mi nem szóltunk. Lehet találgatni, tippelni, vágyakozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)