Hirdetés

Star Wars - kiszivárgott még néhány film logója

|

A Lucasfilm az elkövetkezendő évekre összesen hat új Star Wars filmmel készül, és van, amiről egy szivárgásnak köszönhetően most hallunk először.

Hirdetés

Tetszik, hogy idén mindenhonnan a Star Wars folyik? Akkor készüljetek fel, a 2010-es évek második felében rengeteg új filmet, játékot, miegymást kapunk.

A hétvégi San Diego Comic-Con előtt megjelent egy kép, ami elég valóságosnak tűnik, és hat Star Wars film logóját ábrázolja. Azt ugye tudjuk, hogy idén decemberben jön a Star Wars: Az ébredő Erő, illetve jövőre a Rouge One, ahogy az is ismert, hogy az új trilógia kétévente bővül új résszel, tehát 2017-ben kapjuk meg a Star Wars Episode VIII-at, és 2019-ben az Episode IX-et. Viszont a képen két vadonatúj logót is látunk: az egyik a Kenobi: The Balance of the Force című, feltehetően Obi-Wan mesterről szóló film logója, a másik pedig a délelőtt már említett, 2018-ban debütáló Han Solo filmé, amiben úgy látszik, Boba Fett is szerepet kap. Nehezen kivehető, de a Fett/Solo logó alá Anthology van írva, ha ez számít bármit. 

Figyeljétek a CineStart és a GSO-t, minden Comic-Con bejelentésről azonnal beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)