Hirdetés

Űrgolyhók 2 - visszatérhet a legjobb Star Wars-paródia

|

A Star Wars legismertebb paródiájának visszatérését maga a rendező pedzegette, ráadásul nem is először. Ha lesz folytatás, valamikor az Ébredő Erő után kerülne a mozikba.

Hirdetés

A bejelentése óta hatalmas a Star Wars VII körüli hype, sőt, már azt is tudjuk, hogy egy spin-off is készül. A franchise reneszánsza pedig olyannyira teljes, hogy talán még az eredeti filmek paródiájaként 1987-ben bemutatott Űrgolyhók is kap egy folytatást, valamikor az Ébredő Erő megjelenése után.

Minderről az eredeti film rendezője és szereplője (Yoghurt) beszélt, ráadásul már nem először. Ezúttal egy podcast vendégeként elmélkedett a már 88 éves filmes az esetleges folytatásról.

 

"A minap az Űrgolyhókra gondoltam (...) A filmben Bill Pullman azt mondja nekem: »Yoghurt, szerinted találkozunk még?« Erre én azt mondom: »Nem tudom... talán az Űrgolyhók 2: Még több pénz nyomában című filmben«. És most ezen gondolkozom, ha kijönne egy film rögtön a Star Wars után - esetleg pár hónappal később - az egy hatalmas hétvége lenne számomra" - mondta Brooks.

"Mindegy mi történne vele, ha hatalmas bukás lenne és az árát se hozná vissza... akkor is, az az első hétvége, a várakozás, hogy láthassam az Űrgolyhók 2-t. Visszahívnám Daphne Zunigát, és visszahívnám Rick Moranist, ha elvállalják, és persze én is itt vagyok" - mondta, arra utalva, hogy az eredeti szereplőgárdából John Candy és Joan Rivers már nincsenek közöttünk.

 

Brooks az 1995-ös Drakula halott és élvezi óta nem rendezett filmet, bár a filmipartól nem távolodott el, nemrég a hangját kölcsönözte néhány animációs film szereplőjének. Fiatalabbak kedvéért egy rövid jelenet az eredeti Űrgolyhókból, nagyjából ilyesmire számíthatnánk Mel Brookstól:

Ti megnéznétek egy új Star Wars-paródiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)