Hirdetés

Gamescom 2015 - ilyen lesz majd a StarCraft II: Legacy of the Void új játékmódja (videó)

|

Nem az Archon Mode lesz az egyetlen hely, ahol haverjainkkal lazulhatunk néhány durva ladder mérkőzés után. Bemutatkozott az Allied Commanders.

Hirdetés

A StarCraft II: Legacy of the Void nem csak a klasszikus multi élményt dolgozza át, de szeretne új opciókat is adni azoknak, akik a barátaikkal együtt játszanának lazulásképp. Pontosan erre szolgál az Allied Commanders.

A mai Blizzard prezentáción bemutatták az új játékmódot, ami kicsit ismerős lehet azoknak, akik játszottak már a WarCraft III-ban népszerű X Hero Siege móddal. A játékosok választhatnak 1-1 hőst, és a cél különböző coop küldetések ledarálása. Ez nem PVP, itt teljesen a gép ellen játszunk.

Képeket is kaptunk, melyeket a játékhoz tartozó galériában végignézhettek, de vessetek itt is egy pillantást pár igazán jól sikerült darabra.

Az Allied Commanders mód bejelentése után megtudtuk, hogy mindenki, aki megvásárolja a StarCraft II: Legacy of the Voidot automatikusan megkapja Artanist a Heroes of the Storm készletébe. Tapsikolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)