Hirdetés

Gamescom 2015 - érkezik a Stellaris, a Paradox új sci-fi stratégiája

|

A The Crusader Kings 2 fejlesztői egészen más témában akarnak nagyot alkotni. A bejelentés mellé egy trailert is kaptunk.

Hirdetés

Tegnap még csak egy Steam szivárgáson alapuló pletyka keringett egy Paradox sci-fi stratégiáról, de mára már biztos, hogy készül a Stellaris. A fejlesztők a gamescom 2015-re tervezték a hivatalos bejelentést.

A játékosok felfedezhetnek majd több ezer bolygót, megismerkedhet majd számtalan idegen fajjal, akiket különleges képességeik és tulajdonságaik tesznek majd egyedivé. Megalkothatjuk majd saját hajóinkat, és bár a játék alapvetően a kutatásra és felfedezésre koncentrál, természetesen leigázhatunk majd mindenkit, ha úgy tartja úri kedvünk.

A játék Steam oldalára már a gépigény is felkerült, ami a mai trendeket tekintve meglehetősen baráti.

Stellaris minimum gépigény

OS: XP/Vista/Windows 7/Windows 8
CPU: Intel Pentium IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+
RAM: 2 GB
VGA: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900
HDD: 4 GB szabad hely

Megjelenési dátum még nincs, de nekem már az is késői lenne ha tegnap reggel óta játszhatnék vele. Nektek mennyire jön be a Stellaris koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)