Hirdetés

Suicide Squad - egyedi tetkót csináltatott a stáb

|

Sokéves hagyománya van annak, hogy az összetartó, szinte családként együttműködő csapatok közös tetkót csináltatnak. A jelek szerint ez történt a Suicide Squad stábjával is.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy igaz-e a hír, vagy csak egy nagyon ötletes reklámfogásról van szó, de a jelek szerint a rengeteg rajongó által várt Suicide Squad színészei és a stáb egyéb tagjai is az összetartozás ezen kifejezési formáját választották.

Az elmúlt napokban Instagramon bukkant fel számos kép, amelyen a Harley Quinnt játszó Margot Robbie épp tetoválást csinál színésztársainak. A képek szerint többek közt a rendező, David Ayers és a Boomerangot játszó Jai Courtney is kapott a "SKWAD" feliratból, amely elég igazinak tűnik.

A sajtótájékoztatók során minden bizonnyal rá fognak majd kérdezni a riporterek arra, hogy mi a helyzet a tetkókkal, szóval előbb-utóbb úgyis kiderül, ha turpisság van a dologban. Már csak abban reménykedünk, hogy a film valóban olyan fantasztikus lesz, mint várjuk, mert ha valami katasztrófa folytán eltűnik a Pixel - Hitman: Agent 47 - Fantasztikus Négyes háromszögben, akkor egy nagyon fájdalmas emlékeztetővel kell szembenézniük nap mint nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)