Hirdetés

Kellene egy új PlayStation kütyü?

|

PSP, PSX és PS Vita játékok együtt? PlayStation 4 stream lehetősége? Vajon mit lehet most nyerni még a GameNight estéjén?

Hirdetés

Ha rendszeres GSO-olvasók vagytok, bizonyára tudjátok, hogy mi szeretünk nyereményeket osztani, és külön örülünk, ha ebben a Sony a partnerünk.

A Bloodborne launch party már javában tart az Iskolában, de még nem késő eljönni, indulni a versenyen a Bloodborne press kitért, vagy tombolázni az AEG Bluetooth kihangosítóért, a Bloodborne egy példányát, esetleg ami a legjobb: egy PlayStation TV-ért! Ez ugyanis a GameNight ehavi fődíja, a kütyü, amivel nemcsak streamelhetitek PlayStation 4 játékaitokat egyik szobából a másikba (például azért, mert a család befoglalta a nappaliban lévő tévét, de nincs kedvetek mindent szétszedni), hanem játszhattok rajta PSP, PSX és PS Vita játékokat.

Ezért mindössze annyit kell tennetek, hogy eljöttök a GameNightra, és a GameStar standjánál felírjátok a neveteket egy tombolára. Ha vásároltok is a számos magazinból, vagy esetleg vesztek egy karkötőt, három tombolát kaptok, így háromszoros eséllyel nyerhetitek meg akár a PlayStation TV-t, akár az AEG kihangosítót. Gyertek, maradjatok, érezzétek jól magatokat, próbáljátok ki a Bloodborne-t és nyerjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)