Hirdetés

Tekken 7 - több órányi videó a NorCal Regionals bajnokság bunyóiról

|

Mit szólnátok több, mint 7 órányi Tekken 7 gameplay-hez? Hoztunk nektek pár videót a NorCal Regionals bajnokság legjobb meccsei közül.

Hirdetés

A Tekken 7 egyelőre csak a felkelő nap országában elérhető, de azért nem szomorkodunk, mert itt van nekünk alternatívaként egy remekül összerakott Mortal Kombat X. A NorCal Regionals verseny Tekken 7 meccseit azért szerencsére mi is megnézhetjük.

A Khaos Gaming YouTube csatornáján bukkantunk rá az NCR 2015 bajnokság Tekken 7 összecsapásaira. Az összes videó 1080p és 60 fps, úgyhogy nem lehet panaszunk a minőségre. Aki szeretné mindet végignézni, az készüljön fel arra, hogy a teljes gyűjtemény időtartamban megugorja a hét órát, úgyhogy a belekezdés előtt intézzen el minden fontosabb dolgot. 

Azért a Mortal Kombat X mellett elférne a Tekken 7 is a polcon, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)