Hirdetés

A Telltale Games és a Marvel közös játékot készít

|

A Marvel megállapodott a kalandjátékairól ismert fejlesztővel, játéksorozatot készítenek 2017-re.

Hirdetés

“Nagyon elfoglaltak voltunk” - nyilatkozta Mike Jones, a Marvel Games producere mielőtt megejtette volna a hivatalos bejelentést. “Sokáig tart megtalálni a jó partnert. Van egy cím, ami miat nagyon izgatottak vagyunk.”

Jones a Telltale játékainak minőségét ünnepelte, és úgy gondolta, hogy a Telltale a tökéletes partner történeteinek elmesélésben. A Marvel mindenek felett arra törekszik majd, hogy autentikus legyen a játék. A megfelelő hősök, a megfelelő erőkkel az ismert szerelésekben, és persze egy olyan adaptáció, amire mindenki felkapja a fejét. “Ha nem elég jó ahhoz, hogy dumálj róla a haverokkal, akkor az nem egy Marvel cím.”

A fenti képpel erősítették meg a hivatalos bejelentést. “Ma éjjel San Fransicoban bejelentjük, új partneri megállapodásunkat a Marvel Entertainmenttel” - írták a fejlesztők. “Összeállunk egy új Telltale sorozat megalkotására, ami 2017-ben érkezik.”

A magamfajta "die hard" Marvel rajongóknak ennél szebb reggele nem is lehetne. Már csak az a kérdés, hogy melyik sztorit kapjuk meg játszható formában. Thanos és az Infinity War? Esetleg a politikától sem mentes Civil War? Vagy egy teljesen új történet? Ti mit látnátok szívesen a Telltale Marvel szériájában? Van olyan vicces kedvű fake Twitter-fiók, ahol már tudják is a választ...

Örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)