Hirdetés

The Game Awards 2014 - még mindig gyönyörű a The Order 1886

|

Tovább pörög a The Game Awards 2014 és a Sony bemutatott egy vadonatúj The Order 1886 trailert, hogy meghozza a kedvünket a holnapi PlayStation Experience-hez.

Hirdetés

Tegnap volt szerencsém kipróbálni a The Order 1886 legújabb demóját, amiről egyelőre nem mondhatok semmit... Annyit talán mégis, hogy a játék továbbra is gyönyörű. De ezt majd most ti is látjátok.

A Sony bizalmat szavazott a korábban főleg kézikonzolos játékokat gyártó Ready at Dawnnak, ahogy azt korábban több tehetséges stúdió kapcsán is tette. Jó érzékkel válogatják ki azokat a fejlesztőket, akik magabiztosan tolják előre a PlayStation szekerét az exkluzív címekkel - gondoljunk csak a Naughty Dogra. A The Order 1886 az egyik leggyönyörűbb játék, amit valaha láttam, a viktoriánus Londonban játszódó misztikus történetben egy titokzatos rend tagjaként küzdünk... nos, valamiért. Nem lőném le a poént, ha nem muszáj.

Itt az új The Order 1886 trailer:

The Order 1886 megjelenése 2015. február huszadikán esedékes, kizárólag PlayStation 4-re. Nektek eddig hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)