Hirdetés

Prey gameplay - nem csak bögrévé változhatunk

|

A Prey legutóbbi, vegyes fogadtatásban részesült videója után most itt a következő, ami talán jobban meggyőz titeket arról, hogy ez egy jó játék lesz.

Hirdetés

A Prey-ből (ami ugye nem a Prey 2, de nem is az első Prey, hanem valami új) sokaknak csak az maradt meg, hogy a főszereplő képes bögrévé alakulni, és úgy közlekedni. Persze valamennyire abszurd ez, de ha kicsit nyitottabban állunk hozzá, láthatjuk, hogy igazából egy igazából kreatív ötlet. Aztán hogy ezen kívül mit lehet még a játékban, az rejtély, de egy kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz.

A Bethesda a The Game Awards alatt mutatta be a fenti trailert, melyben természetesen láthatunk bögrévé változást, de emellett lövöldözést és mászkálást is. Még mindig kicsit BioShock-os, de azért lesz benne elég egyediség. Nézzétek meg, aztán döntsétek el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)