Hirdetés

The Game Awards 2015 - az Oculus Riftre érkezik a Rock Band VR

|

A Rock Band VR-nak hála jövőre már nem csak akkor élhetjük át a közös zenélés élményét, ha összegyűlünk valakinek a nappalijában.

Hirdetés

Az egyik legkirályabb dolog a VR-ban és így az Oculus Riftben is az, hogy olyanokat is sikerülhet bevonzania a játékok világába, akik az egeret vagy a kontrollert nem használják olyan magabiztosan. Részben nekik szólt az Oculus bejelentése, amit a The Game Awardsa tartogattak.

A Rock Band VR érkezését egy mókás videóban jelentették be, ahol az Oculus csapata az alapító Palmer Luckey-val az élen a Dragonforce-tól tanulták meg a rocksztárok életének minden apró trükkjét (akik még akkor is tovább tudnak szólózni, miután átestek egy kábelen). A trailer végén azért néhány másodperc gameplayt is kaptunk, ami alapján nem tudjuk azt gondolni, hogy legalább egy kicsit nem a Guitar Hero Live-ra próbál rálicitálni a Harmonix és az Oculus a Rock Band VR-ral.

Mit gondoltok, jó móka lesz a virtuális valóságban zenélni a haverokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)