Hirdetés

Szavazz: szerinted mi az Év játéka?

|

A The Game Awards díjátadóján tarolt az Overwatch, szeretnénk nektek lehetőséget adni, hogy szavazással döntsétek el, szerintetek megérdemelte-e a díjat. Ti kinek adnátok?

Hirdetés

Egész éjjel talpon volt a csodálatos Paca és a varázslatos TÁ, hogy a The Game Awards minden fontos mozzanata azonnal helyet kapjon a GSO-n, ha végig akarjátok futni gyorsan a híreket, akkor ezt az oldalt ajánlanánk gyorsan áttekintésre.

Az esemény nevéből adódóan azonban mind tudjuk, hogy a legnagyobb figyelmet a közönségszavazással eldöntött díjátadó ünnepség kapja, hiszen itt dől el, hogy mi volt 2016 legjobb játéka. Itt van minden kategória, érdemes végigfutni rajta, születtek érdekes eredmények, de a legnagyobb vita mindig az Év játéka jelölteken és nyertes kihirdetésekor alakul ki, szóval mi most megadjuk a lehetőséget nektek, hogy ti válasszátok meg saját kedvenceteket. Kíváncsiak vagyunk a GSO olvasók által megválasztott favoritra, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)