Hirdetés

The Walking Dead: A New Frontier - két epizód jön egyszerre

|

December második felében érkezik a The Walking Dead játéksorozat harmadik évadának első és második része, amikben egy tinédzser Clem és egy eddig ismeretlen fickó kalandjaiba vághatunk bele. Most itt az első előzetes is.

Hirdetés

December 20-ára tűzte ki a Telltale a The Walking Dead kalandjáték széria harmadik évadának indulását. Az eredeti tervek szerint már novemberben el akarták indítani, de jobbnak látták halasztani még egy kicsit.

Nemrég egyébként az egyik közösségi menedzser kitweetelte, hogy az irodában már az első két résszel játszottak, de nem hittük volna, hogy egyszerre adják ki mindkettőt. A sztori pár évvel a második évad befejezése után folytatódik, Clementine már harcedzetten vág neki az új kihívásoknak, de ez nem jelenti, hogy könnyű dolga lenne. A fent látható, új előzetes röviden összefoglalja, mire számíthatunk a másik szereplő, Javier ágán.

Az A New Frontier PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS és Android platformokra jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)