Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

The Last of Us - a fertőzöttek testközelből

szada

A Naughty Dog PlayStation 3-exkluzív címe nagyon várós, most éppen a nem túl guszta fertőzötteket mutatják be nekünk.

Annak ellenére, hogy még meg sem jelent, a The Last of Us máris szép karriert futott be. Képviselte magát a legutóbbi Comic-Conon, ellátogatott a 2012-es PAX rendezvényre, megismertette velünk az előrendelői extráit és még a karakterek bemutatása sem jelentett neki komolyabb megpróbáltatást.

A várhatóan június közepére csúsztatott túlélő-horror fejlesztői ezúttal egy fejlesztői naplóval kedveskedtek a leendő vásárlóknak, amelyben - többek között – Neil Druckman kreatív igazgató magyarázza a játék részleteit. Elsősorban főhőseink legnagyobb ellenfeleiről, a zombikra emlékeztető fertőzöttekről tudunk meg pár dolgot, gameplay jelenetekkel és koncepciós rajzokkal illusztrálva a fejlesztők kommentárjait. A három és fél perces videóból az is kiderül, hogy a fertőzöttek ötlete a BBC egyik dokumentumfilmjéből, a Bolygónk, a Föld című alkotásból ered. Ügyes.

the last of us naughty dog ps3 playstation 3 fejlesztői napló videó trailer gameplay fertőzöttek túlélő horror akció kaland tps

Hasonló jóságok

24 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 »
3 23
Marcozs20
Inaktív)

Mert PC-s játékok között nincs amit kontrollerrel jobb játszani? ( Fifa, Assassin's Creed stb). Egyébként felesleges is olyanon vitatkozni, amit vagy nem próbáltál még ki, vagy nem jöttél bele annyira, hogy elismerd. Mert kontrollerrel is lehet nagyon jól és pontosan játszani bármilyen játékot. Sőt... ( kivételek a stratégiák)

5 22
Arrrnika
Dr. Gregory House (9/10)

Nyugi én magamra vettem ember....
Vágtam, hogy nekem írtad!
Lehet, hogy szerinted lejáratom magam a kommentemmel, csak tudod hirtelen nagyon pipa lettem az ilyen gúnyolódós mondatodra: "Szerencsére PS exclusive, így nem jön Pc-re! Vegyetek PS-t :D "

Te játsszál konzolon, én játszom PC-n, (konzolon csak az Uncharted érdekel, de ez már megvan) és jókat nevetek rajtatok, amikor gameplay-eket tesztek fel játékokról és látom rajtatok, hogy mit gyíkoztok még egy L.A.Noire szintű játéknál is azzal, hogy kontrollerrel becélozzátok az ellenséget, mire egyszer eltaláljátok! Nem is beszélve egy FPS játékról multiban!
Na cső, oltás vége!

4 21
Brodan95
Adama admirális (8/10)

Már bocs én más játékot is szeretnék konzolról. Pl. GoW, Uncharted, Gears of War, Dragon's dogma, MGR: Revengance. Tudtommal csak pc-n a Mincraftból 20 millió darabot adtak el. Tehát nem letöltötték(warez). De te is azzal jössz amivel a kiadók, hogy a pc-sek folyton warezolnak. Csk simán lusták csinálni egy rendes pc portot és kész. Rólad meg árad a konzolszag.

3 20
Marcozs20
Inaktív)

Azt Arrnikának írtam sajnálom, nem neked szántam.

4 19
Brodan95
Adama admirális (8/10)

Már bocsánat, azt mondtam, hogy nekem nem kell ps3 és egyátalán nem hordtam le. És elnézést, hogy ezzel lejáratom magam. Persze hogy van olyan játék ami tetszene ps3-on, ezt sose tagadtam. Én viszont akkor is pc-n játszanék, ha tehetném, hogy veszek egy konzolt.

5 18
BrainDead
Inaktív)

A videó gameplay részeibõl átüt a játék hangulata. Várom szeretettel.

4 16
BrainDead
Inaktív)

Megsértetted a PC-fan önérzetüket. Ne foglalkozz velük. Had nyavalyogjanak, a petíciójuk úgyis annyit ér, mint halottnak a pofon. Állandóan megy a konzol fika, de a Last of Us kellene nekik. Elképzelem a Naughty Dog illetékeseit, ahogy éjszaka forgolódnak az ágyukban, hogy mégiscsak ki kellene adni PC-re. Hát, valahogy nem megy. Az üzlet diktál, a PC meg mint játék platform, még mindig nem túl vonzó terület. És ezt a PC-s játékostársadalom magának köszönheti. Nem kell jönni , hogy konzolon is van warez, mert arányaiban töredéke a PC-snek, fõleg PS3-mon, és nem vágja haza az eladásokat. A számok meg nem hazudnak. De ez a téma már lerágott csont, egyesek itt még mindig nem akarják megérteni. Minden jár ingyen, mert PC-m van, meg egy raklap duallayer Verbám. Meg amúgy is a konzol ördögtõl való. Egy biztos, nem buta emberek ülnek a Naughty Dog csapatában. Van PC-m, de már csak néha nosztalgiázom rajta haverokkal, Quake, meg Unreal Tournament félékkel lan-ban. Minden más ami játék, az konzol.

3 15
Marcozs20
Inaktív)

Ha nincs akkor meg miért mondod, hogy nem kéne? Mitől lenne neked rosszabb az élet? Szerintem rengeteg játék van rá, ami neked is tetszene, ha kipróbálnád. Régen sose értettem a konzolosokat, hogy mire vannak azzal a dobozzal a nappalijukban. Ma már azt mondom, hogy király dolog, ugyanúgy mint a PC. Mindegyiknek megvan a célja, amit megfelelően ki is szolgálnak.

3 14
Marcozs20
Inaktív)

Egy szóval nem mondtam, hogy fáj a petíció, de ha már itt tartunk nem hinném, hogy egy petícióval rávehető a Naughty Dog, hogy az eddigi PS exclusivitásukat feladják. Miért is tennék, mikor a minőségi munkájukért, és annak pozitív fogadtatásáért kifizetődő PS-re fejleszteniük?

3 13
Marcozs20
Inaktív)

Én személy szerint PS - en jobban tolnám. A stílusoddal meg saját magad járatod le. Ráadásul én nem hordtam le a PC-t, ugyan úgy szeretem, mint az Xboxot vagy a PS-t, csak elmondtam, hogy jó hogy exclusive, mert ez csak jót tesz az adott konzolnak. That's all folks.

4 11
chiko
Jack Bauer (10/10)

Vedd feleségül a Ps3-ad. Szép, boldog családi életet kívánok nektek.
Most komolyra fordítva a szót. Miért fáj az neked, ha petíciót nyújtanak be?
Talán valami bajod származik belőle? Nem hinném.

4 6
slipknotboy
Inaktív)

semmi értelme feliratkozni ha nem lesz ugy se

5 5
LechooEdy
Jack Bauer (10/10)

YEAH PC-re!
Amúgy jó ötletek vannak benne, de mivel lápával nyugodtan lehet közlekedni, csak a zajra kell figyelni, nem érzem túl ijesztőnek, sajnos. Pedig egy kicsi Iam Legend feelinget vártam.

Oldal: 1 | 2 »