Hirdetés

The Simpsons - nehéz lenne RPG-t csinálni belőle

|

Al Jean, a sorozat írója elárulta, hogy jöhetnek még Simpson család játékok, de nem valószínű, hogy szerepjátékot fogunk kapni.

Hirdetés

A sorozatok alapján készült játékok leginkább a műsor rajongóinak szólnak (ami bizonyos felfogás szerint megengedi a fejlesztőknek, hogy egy kicsit engedjenek a minőségből), a Simpson család esetében pedig nincs hiány elhivatott fanatikusokból.

Az 1989 óta töretlen sikerrel futó széria már jónéhány alkalommal megelevenedett televíziónk, monitorunk és legutóbb - a Tapped Out formájában - táblagépeink és okostelefonjaink képernyőjén. Mivel épp úton van a South Park RPG, jogosan merült fel a kérdés, hogy a The Simpsonsból is lesz-e valamilyen formában szerepjáték. „Igen, beszéltünk róla. Nagyon bonyolult lenne megcsinálni, különösen azért, mert minden eseményre több lehetőséget kell írni. Már régóta csináljuk ezt. Mármint, az első játék egy arcade játék volt. Hihetetlen történelme van a műsorhoz kapcsolódó videojátékoknak. Szóval nem hiszem, hogy ez egy olyan dolog, ami meg fog állni. Valójában egyre nagyobb lesz a növekedés.”

És nektek hogy tetszene egy Simpsons RPG? Emlékeztek arra az epizódra, amiből a fenti kép is származik? Melyik a kedvenc Simpson család játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)