Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - új mozdulatokat hoz az e heti DLC

|

A CD Projekt RED bemutatta a The Witcher 3: Wild Hunt aktuális DLC-jét, amely az utolsó előtti a sorban és Geralt harctudását teszi változatosabbá.

Hirdetés

Megszokhattátok már a The Witcher 3: Wild Hunt esetében, hogyha újabb hét, akkor újabb ingyenes DLC jön - kivéve persze azt az időszakot, mikor a fejlesztők az 1.07-es javításon szorgoskodtak.

Az aktuális csomag a "New Finisher Animations" névre hallgat és vadonatúj kivégző mozdulatokkal gyarapítja Ríviai Geralt kollekcióját, ezáltal élvezetesebb lesz az összecsapások lezárása. Ha mindezt párosítjuk a nemrégiben élesedett patch új mozdulataival (opcionálisan bekapcsolható a beállításoknál), akkor jelentősen felfrissíthetjük a szörnyvadász mozdulatait az alapoktól kezdve egészen a harcok végkimeneteléig.

A jövő héten érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt legutolsó ingyenes DLC-je, amellyel kapcsolatban még hallgat a fejlesztőcsapat, viszont azt követően sem maradunk plusz tartalmak nélkül, ugyanis jön két fizetős kiegészítő (Hearts of Stone és Blood and Wine), amik állítólag közel akkorák lesznek, mint a The Witcher 2 volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)